Ferias y misiones

Missió empresarial gremial a Medellín ( Colòmbia) - 13 al 19 de juny de 2016

E-mail Imprimir
No hay traducciones disponibles.

Missió empresarial gremial a la ciutat de Medellín (Colòmbia) els dies 13 a 19 de juny, amb motiu de la celebració de la 4art Trobada de Productors d'Àrids d'ASOGRAVAS, i la reunió anual de l'Assemblea de la Federación Iberoamaricana de Productores de Agregados (FIPA).

L’objectiu de la missió empresarial és participar activament en les jornades tècniques, visites i debats sobre el sector dels àrids, que l'assocació colombiana ASOGRAVAS ha organitzat en el marc del seu 30è aniversari. Aquesta trobada trindrà lloc a la ciutat colombiana de Medellín els dies 15, 16 i 17 de juny, amb la participació de representants del món dels àrids de diversos països. (http://www.asogravas.org/Eventos/CuartoEncuentrodeProductoresdeAgregados.aspx).

Per altra banda, el dimarts 14 de juny tindrá lloc l'Assemblea Anual de la Federación Iberoamaricana de Productores de Agregados (FIPA), organització en la que histoòricament han participat tant el Gremi d'Àrids, com ANEFA i la FdA. En aquesta reunió es tindrà l'oportunitat de contactar amb els reprentants de les assosciacions d'ariders d'una dotzena de països de Llatinoamèrica i el Càrib.

Objetivo: América del Sur

E-mail Imprimir
Visita pedrera Medellín

El Gremi d’Àrids de Catalunya ha organitzat una missió empresarial a Colòmbia i projecta un viatge a Brasil per al mes de novembre.

Després d’explorar les possibilitats de negoci que ofereix el nord d’Àfrica per als empresaris del sector arider, el Comitè d'Internacionalització centra ara la seva mira en els mercats de l’Amèrica del Sud. Cinc empreses del Gremi d'Àrids van participar la primera setmana de setembre en una missió empresarial a Colòmbia, amb l'objectiu d’explorar possibilitats de negoci al país, ja fos a través d’inversions en el sector arider o a través de col·laboracions amb empreses locals.

Leer más...

El Gremi se adhiere a la Declaración Europea sobre Materias Primas

E-mail Imprimir
CEM 2010 (1) th

Una delegació del Gremi d'Àrids de Catalunya participa en la Conferència Europea dels Minerals 2010, celebrada del 16 al 18 de juny a Madrid.

Aquesta trobada d'alt nivell polític va servir per elaborar la “Declaració sobre les Matèries Primeres Madrid 2010”, un document que reflecteix com la Iniciativa Europea sobre les Matèries Primeres s’ha estat implementant a la UE en aquests dos anys, i que planteja les principals accions que han de desenvolupar a partir d'ara els 27 països membre per garantir l’accés als recursos minerals a Europa de forma sostenible.

Leer más...

Pág. 1 de 3

¡Atención! Este sitio usa cookies y tecnologías similares.

Si no cambia la configuración de su navegador, usted acepta su uso. Saber más

"Acepto"