Iniciativas empresariales

El vino que nace de las piedras

E-mail Imprimir
Celler LaGravera2

L’empresa agremiada Benitó Arnó e Hijos ha reconvertit una antiga explotació minera en una finca vinícola ecològica. Vinyes i àrids es donen la mà sobre la terra d’Alfarràs (Lleida).

"La Gravera és terra, grava i raïm. És l'evolució d'una antiga gravera a una vinya singular, és el pas de la terra a la grava i de la grava al raïm. És el respecte i la cura de la terra i de l'entorn, és el talent, l’enginy i la capacitat de dur a terme un projecte ambiciós”. Així es presenta al món La Gravera, el projecte que ha empès l’empresa Benitó Arnó e Hijos a transformar el que durant anys va ser una explotació d’àrids a Alfarràs (Lleida) en una finca vinícola ecològica.

Leer más...

El árido retorna el Cap de Creus a sus orígenes

E-mail Imprimir
Comparativa Cap de Creus

L’empresa agremiada Massachs Excavacions ha participat en la construcció d’una marina seca a Santa Margarida (Roses). L’obra aprofita les runes reciclades de l’enderroc dels 430 edificis de l’antic complex de vacances del Club Med, per retornar la seva essència a aquest paratge natural de la Costa Brava.

Corria l’any 1961 quan el Club Med va construir el seu particular poble de vacances a la Punta del Cap de Creus. Un indret inhòspit, un espolet de pura roca que s'endinsa en un mar Mediterrani fuetejat per la Tramuntana. El pla d'urbanització incloïa 430 edificis i es considera encara avui com un del projectes més remarcables d’integració arquitectònica al paisatge.

Leer más...

Acuerdo para potenciar el Arco Mediterraneo

E-mail Imprimir
img886201506

El Gremi d'Àrids de Catalunya colaborará con el Institut d'Economia i Empresa Ignasi Villalonga (IIVEE) en su labor de promoción de iniciativas de cooperación económica y empresarial en todo el territorio del EURAM, la Eurorregión del Arco Mediterráneo.

El IIVEE es una institución que agrupa empresarios, profesionales e instituciones de Cataluña, Andorra, el País Valenciano, las Islas Baleares y la Cataluña Norte, con el objetivo de aprovechar las potencialidades y sinergias de este gran territorio estratégico que constituye el EURAM, ante los cambios económicos y políticos que se están produciendo actualmente en Europa.

Leer más...

Pág. 1 de 2

¡Atención! Este sitio usa cookies y tecnologías similares.

Si no cambia la configuración de su navegador, usted acepta su uso. Saber más

"Acepto"