Notícies

El Gremi d’Àrids, conjuntament amb Ciment Català i el Col·legi Oficial d’Enginyers Tècnics de Mines de Catalunya i Balears, organitza una jornada tècnica sobre les emissions de sílice cristal·lina respirable i l’exposició als fums del diesel, Aquesta sessió es farà el dimecres 29 de juny a les 12 del migdia a la seu de Foment del Treball a Barcelona.

Llegeix més...

El centenar llarg de socis participants a l’Assemblea anual del Gremi d’Àrids de Catalunya ha elegit l’empresari Alfons Porro nou president de l’entitat. Porro, l’elecció del qual ha estat per unanimitat, relleva en la presidència del Gremi Joaquim Roca, que ha estat al capdavant de l’organització els darrers 8 anys.

Llegeix més...

L’Assemblea General Ordinària 2014 del Gremi d’Àrids de Catalunya, que tindrà lloc el dimarts 10 de juny a l’auditori de La Pedrera (Casa Milà), elegirà el nou president de l’entitat. Joaquim Roca, que amb dos mandats consecutius ha assumit durant vuit anys la presidència del Gremi, cedirà les regnes al candidat que els agremiats elegeixin en la votació que faran en el curs de l’Assemblea.

Llegeix més...

Francesc Homs
Exconseller d'Economia de la Generalitat de Catalunya

Polític i economista, diputat durant cinc legislatures i conseller d’Economia de la Generalitat entre el 2001 i el 2003, Francesc Homs (Barcelona, 1951) parla sense embuts sobre la “necessària reestructuració” de la indústria vinculada a la construcció i sobre el futur de la inversió pública.

Llegeix més...