Visita gremial a Intermat París

Un grup d’uns 30 agremiats va participar en la visita col·lectiva organitzada pel Gremi d’Àrids a la fira INTERMAT 2006, que va tenir lloc a París del 24 al 26 d'abril.

La fira, en la qual van participar 1.400 expositors de més de 40 països diferents, va rebre la visita de més de 200.000 persones. Tot i així, i tal com expliquen alguns agremiats, en aquesta edició no va haver-hi novetats massa importants relacionades amb el sector.

Entre els expositors que més van despertar l’interès dels agremiats, hi ha els fabricants de sistemes de rentadors de rodes de camions. També van destacar els estands d’empreses com Kawasaki, Liebher, Caterpillar, Komatsu i Volvo, amb una exposició molt completa de maquinària de diferent tipus.

D'altra banda, els visitants també van poder veure exhibicions en directe de maquinària en condicions real d’ús. En total, més de 15 companyies van participar en aquesta activitat anomenada PARIS DEMO i que va tenir lloc en una superfície exterior de més de 30.000 m2.

Pel que fa als països participants, Corea, Espanya, els EUA, Finlàndia, Regne Unit i Itàlia, van disposar d’un pavelló cadascun, mentre que la Xina en va tenir tres. Un altre país destacat va ser Turquia, que va ocupar uns 2.500 m2 d’espai d’exhibició. Durant aquesta 7a edició de la fira, es van organitzar tot un seguit d’activitats en les quals van poder participar tots els visitants. Entre d’altres, va haver-hi conferències, cursos i fòrums sobre diferents aspectes relacionats amb el sector.


Propers esdeveniments