Notícies

El Gremi d'Àrids trasllada l'Assemblea General a l'octubre

L'Assemblea General del Gremi d'Àrids de Catalunya es farà al mes d'octubre. La Covid-19 ha forçat a canviar la data inicialment prevista: el divendres 5 de juny a l'Auditori de La Pedrera de Barcelona. Després de realitzar les consultes jurídiques, la Junta Directiva va aprovar en la reunió ordinària de juny traslladar l'assemblea a després de l'estiu.

L'objectiu és, si les circumstàncies provocades per la pandèmia ho permeten, poder realitzar l'assemblea de forma presencial per seguir sent "un vertader espai de debat i trobada dels agremiats" però "també per a tot el sector", tal com explicava el president, Alfons Porro.

La data i l'espai es determinaran les pròximes setmanes en funció de l'evolució de l'Estat d'alarma i les instruccions de les autoritats.

POTENCIAR LA PRESÈNCIA EN LÍNIA EN ACTIVITATS

Arran de l'actual crisi sanitària, el Gremi d'Àrids de Catalunya també està estudiant com incorporar la participació no presencial en reunions, assemblees o actes. Jaume Puig, gerent del Gremi, va anunciar que es vol equipar tècnicament la sala de reunions de la seu de Barcelona per "facilitar la participació" per via telemàtica perquè "allò que molts han descobert amb la Covid-19 ha vingut per quedar-se". En aquest sentit també va anunciar que s'estudiarà l'opció de poder seguir i participar en l'Assemblea General per via virtual.

La Junta Directiva també va aprovar realitzar les assemblees i trobades territorials després de l'estiu. Aquestes seran presencials i es podran fer tant abans com després de l'Assemblea General. A més de les dels Gremis de Lleida i Tarragona i la dels associats de Girona també es volen realitzar una trobada dels agremiats de l'àmbit de l'Àrea Metropolitana de Barcelona i una amb els de la Catalunya Central.