Notícies

Jaume Puig presidirà l'àrea de Relacions Públiques de la UEPG

El gerent del Gremi d'Àrids de Catalunya, Jaume Puig, ha estat proposat per presidir el Grup de Treball de Relacions Públiques i Comunicació (PR&C Task Force) de la Unió Europea de Productors d'Àrids (UEPG). La proposta del seu nomenament la va fer el president sortint, l’austríac Robert Wasserbacher, responsable de la indústria de materials de la construcció de la Cambra de Comerç d’Àustria WKO, i va rebre l'aprovació de la totalitat dels seus membres. La trobada, que habitualment tenia lloc a Viena o a Brussel·les, en aquesta ocasió es va fer per via telemàtica a causa dels efectes de la Covid-19.

Aquest grup de Treball té un pes destacat, ja que és la responsable de planificar, coordinar, fer seguiment i organitzar les relacions de la UEPG amb les institucions (especialment amb les europees), i unificar els missatges i comunicació de totes les associacions dels 27 països membres de l’organització. Aquesta tasca de contacte amb els agents públics, en la situació actual tindrà un especial pes la pandèmia, a la que el sector dels àrids que s'haurà d’adaptar als reptes que suposa el nou context global.

UN REPTE QUE DEMOSTRA LA POTENCIALITAT DEL GREMI D'ÀRIDS DE CATALUNYA

En la darrera reunió de la Junta Directiva del Gremi d'Àrids de Catalunya, Puig es mostrava satisfet, ja que la confiança dipositada és "un reconeixement professional però també poso en valor la tasca que està portant a terme des de fa anys per part del Gremi, tant a Catalunya com a Brussel·les". Puig destacava la nova responsabilitat com un "repte". Els membres de la Junta Directiva van expressar-li el seu reconeixement en forma d'aplaudiment, durant la reunió que es va fer aquest dimarts 6 d'octubre a la seu de Foment Nacional en format presencial.

La UEPG representa a la Indústria dels Àrids a Europa, amb membres en 27 països, amb 15.000 empreses, en la seva majoria PIME que gestionen 25.000 pedreres i graveres a Europa, emprant 230.000 treballadors directes i indirectes. Puig ja formava part de diverses comissions de treball de la UEPG com a representant de la Federació d'Àrids (FdA), conjuntament amb Carlos Sánchez i César Luaces. Carlos Sánchez és el representant espanyol a la Junta Directiva (Board) i César Luaces és l'actual president del Comitè de Seguretat i Salut a nivell europeu.

➡️ D'INTERÈS
Web de la UEPG http://www.uepg.eu