Notícies

La pandèmia força a posposar l'Assemblea General del Gremi

Davant l'empitjorament de la situació registrada a causa de la Covid-19, la Junta Directiva del Gremi d'Àrids de Catalunya ha acordat no fer aquest 2020 l'Assemblea General Ordinària, prevista pel mes d'octubre. Després de demanar informes als serveis jurídics i d'avaluar el context actual, s'ha decidit posposar l'Assemblea fins a l'any vinent i fer per via telemàtica i simplificada aquells procediments legals estrictament necessaris del que s'informarà els associats.


L'Assemblea es fa cada any al mes de juny. Enguany però es va decidir posposar-la a l'octubre amb l'esperança que la situació creada per la pandèmia millorés. Tot i això s'ha hagut de descartar perquè no es pot realitzar amb totes les garanties una trobada que reuneix unes 200 persones i que és una de les cites anuals destacades del sector arider català. Enguany estava previst que es tornés a realitzar a la Pedrera de Barcelona.

LES TROBADES TERRITORIALS PENDENTS DE L'EVOLUCIÓ DE LA COVID-19

Tot i això, la Junta Directiva treballa per poder realitzar a finals d'any les trobades territorials a les diferents demarcacions. Aquestes reuneixen menys persones que l'Assemblea General i, si la situació sanitària ho permet, es faran per tal de consensuar accions en benefici de les empreses del sector i que afecten les diferents demarcacions o en la totalitat del país. Tot i això la decisió definitiva i les dates es definiran en funció de l'evolució de la pandèmia i les recomanacions de les autoritats.