Notícies

Convocats els Premis de Sostenibilitat de la FdA

La Federació d'Àrids (FdA) ha obert la convocatòria per participar en els Premis Nacionals de Desenvolupament Sostenible. Aquests guardons de referència en el sector volen reconèixer les iniciatives que en el camp de la sostenibilitat impulsen les empreses. Entre d'altres, es reconeixen iniciatives del camp mediambiental, social (incloent-hi la prevenció de riscos laborals) i economia, la potenciació de la biodiversitat en les diferents etapes del procés de producció d'àrids. Els guardons volen visibilitzar l'esforç i el compromís del sector amb l'entorn social i amb les generacions futures.

GUARDONS PER A INICIATIVES QUE FOMENTIN LA NEUTRALITAT CLIMÀTICA

En aquesta edició s'ha creat una nova categoria de Neutralitat Climàtica que permetrà a les empreses presentar les accions que han realitzat les explotacions per l'adaptació i mitigació del canvi climàtic. Cada un dels premis comptarà amb les guardons: per a petites empreses i per grans empreses (més de 25 treballadors).

El termini màxim de presentació de candidatures és el 30 de novembre de 2024. La reunió i la deliveració del jurat se celebrarà el 31 de gener de 2025 i el febrer de 2025 es donaran a conèixer els premiats. El lliurament dels guardons es farà en el VII Congrés Nacional d'Àrids l'octubre de 2025 a Còrdova.

El Gremi d'Àrids de Catalunya, membre de la FdA, anima a les empreses associades a participar-hi per mostrar el treball i l'esforç a favor de la sostenibilitat.La FdA representa els interessos de les empreses productores d'àrids de l'Estat espanyol, tant en l'àmbit naciona, com en l'internacional. Està formada per ANEFA, ARIGAL, ARIVAL, Euskal Àridos i el Gremi d’Àrids de Catalunya.

➡️ D'INTERÈS

Informació, bases i categories dels Premis Nacionals de Desenvolupament Sostenible (clica aquí)