Notícies

Trobada del Gremi d'Àrids de Tarragona

El Gremi d'Àrids de Tarragona va celebrar el divendres 3 de maig la trobada gremial anual. Prop d'una quarantena de persones, entre associats del gremi de Tarragona i de les Terres de l'Ebre, membres de la Junta del Gremi de Catalunya i representants de l'administració, van participar en aquesta trobada que tenia un doble objectiu: intercanviar opinions sobre l'actualitat i les problemàtiques del sector a la demarcació i una visita cultural coneixent a la ciutat romana.

L'activitat va començar amb una visita a l'aqüeducte romà de Tarragona, un imponent monument que forma part del conjunt arqueològic declarat Patrimoni de la Humanitat per la UNESCO. Seguidament, els assistents van gaudir d'una projecció de mapping sobre la Tarragona romana, una experiència visual que permet viatjar en el temps i conèixer com era la ciutat en època romana. Posteriorment, es va fer un recorregut pel nucli històric de Tarragona, on els participants van poder conèixer carrers i places plenes d'història. Les vkisites van ser guiades per Carme Brey, guia i gran coneixedora de la ciutat.

La trobada va finalitzar amb un dinar en un restaurant de la ciutat, on els assistents van tenir l'oportunitat de comentar l'actualitat i les problemàtiques del sector dels àrids. Els presidents del Gremi d'Àrids de Tarragona, Francesc León, i del Gremi d'Àrids de Catalunya, Alfons Porro, van fer d'amfitrions d'aquest espai de contacte entre empreses de la indústria dels àrids d'aquesta zona.

GALERIA D'IMATGES DEL DIA DELS ARBRES, ELS ÀRIDS I LA BIODIVERSITAT