Notícies

Formació sobre l'ús de Linkedin en l'àmbit professional pels associats

El divendres 11 de novembre es va fer a la sala d'actes de la seu del Gremi d'Àrids de Catalunya a Barcelona un curs sobre «Com utilitzar Linkedin en l'àmbit professional». Una quinzena de persones van participar en aquest curs que vol donar eines a les empreses associades per millorar la utilització d'aquesta xarxa social orientada en l'àmbit dels negocis. Aquestes matinals formatives són impulsades per Comitè de Comunicació del Gremi.


El president d'aquest comitè, Salvador Solà, va ser l'encarregat de donar la benvinguda als participants. En la sessió d'unes 4 hores de durada, Xavier León, de l'equip de Pimec Coneixement, va repassar aspectes relacionats amb el seu ús com l'optimització dels perfils, estratègies de creixement, com impulsar pàgines d'empresa o de productes, tipologia de continguts, com fer prospecció de perfils professionals dins d'aquesta plataforma o les publicacions de pagament i anuncis que permetin augmentar la visibilitat.

LinkedIn és la xarxa social professional més coneguda entre el públic generalista. Fundada l'any 2002 té a l'Estat espanyol uns 15 milions d'usuaris amb una franja d'edat majoritària d'entre 35 i els 44 anys (27,7%), seguits d'entre 45 i 54 anys (27,3%). La cerca d'ocupació és l'acció més recurrent (45%). Els usuaris també mostren preferència per seguir la pàgina d'una companyia (41,4%) i per connectar amb altres perfils professionals (36,9%).

Aquesta és la segona oferta formativa en l'àmbit de la comunicació que el Gremi ofereix als seus associats. Fa uns mesos es va oferir un curs sobre l'ús d'Instagram per a empreses industrials del que se'n van fer sessions a Barcelona, Girona i Lleida. En els pròxims mesos estan previstes altres matinals sobre altres temàtiques.