Notícies

Jaume Puig participa a la trobada de la xarxa Gain a Nova Zelanda

Jaume Puig, gerent del Gremi d'Àrids de Catalunya, ha format part de la delegació de la Unió Europea de Productors d'Àrids (UEPG), en la trobada anual de la xarxa GAIN que es va fer del 3 al 5 de juliol a Queenstown (Nova Zelanda). Aquest esdeveniment ha reunit 45 delegats, de 41 països dels cinc continents, procedents d'11 àrees geogràfiques i va servir per analitzar els reptes globals del sector a partir de la realitat de cada continent.

Puig que és també secretari general de la Federació d'Àrids (FdA) i president de la Task Force de Relacions Públiques i Comunicació de la UEPG va presentar una ponència titulada «Reptes de les relacions públiques i comunicació en l'era digital». La delegació europea la va encapçalar el president de la UEPG, Antonis Antoniou Latouros i el secretari general Dirk Fincke. A la delegació de l'Espanyol també hi havia Cesar Luaces, director general de la FdA i d'ANEFA.

 

UNA XARXA MUNDIAL D'ASSOCIACIONS D'ÀRIDS

GAIN és una xarxa que, des del 2010, agrupa a les principals associacions d'àrids del planeta. L'objectiu de GAIN és compartir experiències i bones pràctiques per promoure la sostenibilitat i el rendiment de la indústria dels àrids en l'àmbit mundial. Els socis del GAIN, representen associacions agregades a tot Europa, Argentina, Austràlia, Brasil, Canadà, Xina, Columbia, Índia, Japó, Malàisia, Nova Zelanda, Sud-àfrica, Corea del Sud, Emirats Àrabs Units, i els Estats Units d'Amèrica.

➡️ D'INTERÈS

Web de la xarxa GAIN (clica aquí)
Web de la UPEG (clica aquí)