Notícies

Oriol Alcoba participa al dinar de Nadal del Gremi d'Àrids

El director general d'Indústria, Oriol Alcoba, va participar en la sobretaula del dinar de Nadal del Gremi d'Àrids de Catalunya. Aquest espai informal va servir perquè la Junta Directiva, encapçalada pel president Alfons Porro, transmetés al màxim responsable de la Generalitat les principals inquietuds del sector en un 2023 marcat per la necessitat de planificar el subministrament d'àrids al país i la necessitat de ser valorat com un sector estratègic a escala europea, l'aposta mediambiental que fa el ram o com adaptar l'activitat a l'actual context de sequera.


La Junta Directiva i els representants de l'administració també van comentar aspectes com la necessitat de potenciar el Consell Assessor d'Àrids o les perspectives d'entesa i canvis amb el nou govern espanyol, sorgit de les eleccions del 23 de juliol de 2023.

Alcoba i Porro van comprometre a continuar mantenint vies de comunicació permanents i a continuar les trobades per conèixer les necessitats i inquietuds de la indústria dels àrids. El director general va agrair el paper d'interlocutor del Gremi i la seva participació activa en diferents òrgans de l'administració. A la trobada que es va fer el dijous 21 de desembre també hi va participar el subdirector general de Mines i Protecció Radiològica, Eduard Vall.