Notícies

La UEPG estrena RocksTalk, el pòdcast del sector dels àrids

La Unió Europea de Productors d'Àrids (UEPG) acaba d'estrenar el pòdcast RocksTalk amb l'objectiu de difondre actualitat del sector a Europa. El projecte té un format radiofònic, però, a mitjà termini, també vol tenir una versió en vídeo. El convidat del capítol d'estrena és Guy Woodford, director de la revista Aggregates Business.


En aquesta entrega, Woodford amb deu anys d'experiència en el sector,explica el secret de com comunicar els grans èxits de la indústria dels àrids. En els pròxims capítols, el pòdcast tractarà temes de l'actualitat del sector com la sostenibilitat de la indústria dels àrids, els últims avenços tecnològics i els reptes que afronta el sector. El pòdcast compta amb entrevistes a experts del sector. Es pot escoltar a les principals plataformes de podcàsting, incloent-hi Spotify, Apple Podcasts i Google Podcasts.

Aquesta iniciativa de la UPEG ha estat impulsada per la Public Relations & Communications Task Force que en l'actualitat està presidida pel Gremi d'Àrids de Catalunya. Amb seu a Brussel·les, a organització representa els interessos de la indústria dels àrids a Europa i participa dels fòrums polítics i reguladors.

➡️ D'INTERÈS

Escolta el podcast "Rocktak" a Spotify (clica aquí)